Om Salon Valerie Galner

om vores salon

Valerie Galner ønsker mere af det hele. Hun kan godt lide det smalle, det brede, det tykke, det dybe, det overfladiske, det smukke og det virkelig grimme. Og hun elsker det festlige. Valerie Galners Salon findes kun dét sted, dén aften. Her oplever publikum præcis de kunstnere og de kunstarter, som Valerie Galner finder mest interessante på det tidspunkt inden for musik, litteratur, billedkunst, film, performance og dans. Valerie Galner (alias Forfatter Katrine Grünfeld og billedkunstner/filminstruktør Sidse Carstens) har kurateret sine legendariske kunstsaloner på Vesterbro siden 2010. Hos Valerie Galner er der hilsetvang og ingen grund til at være bange.

Salon Valerie Galner har samarbejdet med blandt andet: Gyldendal, Roskilde Festival, ALT_CPH, Vega, Copenhagen Art Week og for nyligt er salonen flyttet ind i den nedlagte porno biograf Hawaii Bio.

Se mere info om Hawaii her

 

Katrine Grünfeld

Forfatter Katrine Grünfeld er cand.mag. i psykologi og litteratur og har efterfølgende arbejdet som erhvervspsykolog.
Katrine Grünfelds bøger udkommer hos Gyldendal og hun har blandt andet skrevet romanerne: Mindre PletterSommerferie, Et hjem i Mørke og Stormskader.
Hendes arbejde er støttet af Statens Kunstfond og Kunstrådet.

Mere information om Katrines arbejde her:
gruenfeld.dk

Sidse Carstens

Filminstruktør og billedkunstner. Hendes film og collager er vist og udstillet både i Danmark og internationalt, blandt andet på AroS Aarhus Kunstmuseum, Charlottenborg Kunsthal, Statens Museum for Kunst, Haus der Kulturen der Welt i Berlin og Centre Pompidou i Paris. Sidse Carstens arbejde er blandt andet støttet af Det Danske filminstitut, Filmværkstedet, Danske Filminstruktører og Statens Kunstfond. Sidse Carstens er uddannet animationsinstruktør fra Den Danske Filmskole. Mere information om Sidses arbejde her:
sidsecarstens.dk